Fodervärd

 

      

 Erbjudande om att bli fodervärd
Är du intresserad av att bli fodervärd åt en av våra hundvalpar? Vi får ofta förfrågningar om detta. Att vara fodervärd innebär att du inte formellt sett äger din tik förrän hon fött två kullar där du låter oss förfoga över valparna. Detta är såklart en bonus även för oss och särskilt attraktivt när det är fråga om en tik som vi tror på men inte har plats för. 2019 ser det ut som att vi kommer att erbjuda en hund eller två för en lämplig fodervärd. Normalt sett hittar vi våra fodervärdar i vårt befintliga kontaktnät men nu vill komma i kontakt med fler som tycker att detta låter som en intressant idé.

Som fodervärd till en tik får du din valp gratis men du står för alla omkostnader. Det är din uppgift att hålla hunden i god form. För hanhundar är vårt erbjudande att du får 50 % i rabatt på ordinarie pris. I övrigt gäller samma villkor som om det handlar om en tik. Avtalet upphör att gälla när hunden fyllt sex. Då är det helt och hållet din hund.

Ett grundkrav vi ställer på dig som vill bli fodervärd är att du är hundvan. Vi ser gärna att det redan finns en hund i hemmet men det är inte ett absolut krav. Du bör ha ett intresse för att meritera hunden och bo så nära oss att vi kan “låna” henne för utställningar och kurser om det skulle bli aktuellt. Detta är ingen tillfällig kampanj men heller inte ett stående erbjudande.

Kontakta oss genom formuläret nedan så att vi kan skicka vårt fodervärdsavtal till dig och förhoppningsvis träffas 2019 och diskutera detta vidare. Väl mött!

Namn:
Email:
Meddelande: