Om Oss

 

      

 Elin
Det är då jag som är Elin och fixar å donar mest här på hemsidan. Jag är ena halvan av Hjerpviken’s Kennel. Jag är 25 år och äger tillsammans med min mamma Inger vår stamtik NORDUCH DKUCH SE UCH NO UCH SE VCH  NO VCH Lilla Enebys Walencia ”Tilda” och även SE UCH SE VCH NO UCH NV-11 Hjerpviken’s Fiorentina ”Messi”.
Tilda kom in i vårt liv när jag va 15 år och väckte mitt intresse på riktigt för hundar, tävlingar och avel!
Jag bor numera i Kil tillsammans med min sambo Robin som också är väldigt engagerad  i våra hundar och tränar lydnad och tävlar viltspår med  Messi.
Jag är en riktig tävlingsmänniska och äälskar att åka runt på utställning och ställa ut!
Tränar viltspår gör jag med men tävlandet där överlämnar jag gärna till min mamma och Robin.
Lydnad är något som jag har nu på senare tid har fått upp ögonen för  efter att Messi visar sig vara mycket duktig på den fronten.  Jag är även aktiv inom vår rasklubb, pinschersektionen och sitter med i styrelsen sedan 4 år tillbaka.     

      

     

Inger
Jag är Inger Jernberg Hjerpe innehavare av Hjerpviken’s Kennel. Jag är gift med Rolf sedan 28 år tillbaka och vi har tre barn, Erik 28, Anna 27 & Elin 25.
Jag jobbar som förskolelärare här i Degerfors.
Mina hundar är Such Nuch Svch Nvch Lilla Enebys Walencia ”Tilda” & SE UCH SE VCH Hjerpviken’s Florence ”Skorpan”.
Jag tycker väldigt mycket om att spåra med hundarna och vara ute i naturen och att se hundarna vara där de verkligen trivs!
Jag har även börjat ställa ut lite eftersom min dotter Elin tyvärr inte hinner ställa alla hundar själv och detta är något som jag gärna avstår ifrån men däremot gillar jag skarpt att sitta utanför ringen och titta på, och känna spänningen och framför allt träffa alla trevliga människor! Jag har tidigare under några år varit lokalombud inom Pinschersektionen.     

 

Kommentarer inaktiverade.